Postări

Se afișează postări din decembrie, 2020

M1 TEMA 6 - ETICHETE(LABELS)

M1 :5 M2 :9 Dirigentie :2 TIC :2

TIC -TEMA 4: TASK MANAGER

Imagine
 

M1 TEMA 6 ACUITATE VIZUALA

Imagine
 

M2 TEMA 8 PHOTOSHOP CS3

Imagine
 

M2 TEMA9 PREPARAREA CARTONULUI

Imagine
  Cartonul ondulat este combinatia dintre doua foi hartie numite "capac"  lipite la o hartie ondulata numita "miez".Aceste trei straturi de hartie sunt asamblate intr-un mod care da structurii generale o rezistenta mult mai buna decat cea din fiecare strat.

DIR-TEMA 1: ULTIMUL SANDWHICH

 Intr-o dimineata am decis sa imi fac un sandwhich deoarece imi era foame.Asa ca am luat o felie de paine si am taiat-o in 2 bucati.Am pus unt pe una dintre ele apoi salam,cascaval si niste bucatele de castraveti.Acesta a fost sandwhich-ul meu.

DIR-TEMA 3:COLEGUL RAU

 În clasa a-6-a aveam un coleg rau,care făcea numai lucruri care afectau întrega clasa.Țipa, lovea copii din alte clase și tot felul de alte lucruri.Întotdeauna credea că este cel mai bun din toată clasa cu toate că avea aproape cele mai mici note din clasă. 

M2-TEMA 4:CELE MAI FOLOSITE FONTURI DIN LUME

 Times și Helvetica. Cel mai folosit e Helvetica

M2 -TEMA 7:REDENUMIRE ARTICOLE

 Am redenumit 7 articole. 

M1-TEMA 4:SISTEME ELECTRONICE DE IMPRIMARE

 O imprimanta laser este un tip obișnuit de imprimanta care reproduce rapid și la inalta calitate text și grafică pe hârtie. Precum fotocopiatoarele digitale și imprimantele multifunctionale, dar diferă fotocopiantele analogice

DIR TEMA3:BUNICI SI NEPOTI

 Bunica mea m-a învățat să acord o a doua șansă.  Oamenii mai și greșesc, dar uneori se pot schimba. Oamenii pot să învețe din greșelile lor și atunci când primesc a doua șansă au ocazia să demonstreze asta. Atunci când ierți pe cel sau cea care ți-a greșit ai sentimentul că ți-ai luat o greutate de pe umeri și inimă. Chiar dacă lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel, iertarea făcută din suflet aduce pace și bucurie.