Postări

Se afișează postări din mai, 2021

TEMA 15-M2 AUDI

Imagine
  1.Deschideti o fila cu dimensiunea de 1920x1080px în Photoshop 2.Creați un cerc cu ”Eclipse Tool”  3.Creati un layer nou si selectati ”Elliptical Marquee Tool” si faceti inca un cerc in interiorul primului cerc. 4. Tineti apasat tasta Shift si selectati layer-ul cu primul cerc si cu selectia din layer-ul 2, apoi click-dreapta pe unul dinte layere si selectati ”Merge layers” 5. .Click dreapta pe layer-ul 1, selectati Blending Options si puneti cateva umbre sau gradiente in functie de preferinte.

TEMA 7. M2. 3 PATRATE

Imagine
1. Am creat un patrat pe care l-am duplicat de trei ori. 2. Am schimbat cele trei culori in cele ce le doream eu. 3. Am salvat documentul drept JPG.  

TEMA 17. M1 SUBSTRACTION AND MORE

Imagine
 

DIRIGENȚIE-TEMA 16- STAREA NATIEI

  Până astăzi, 25 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.076.154 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19) 1.035.115 pacienți au fost declarați vindecați În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 381 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 

DIRIGENTIE- TEMA 15- REVENIRE

 Eu personal în noaptea de Înviere am stat alături de familia mea la o mică cina organizată la noi acasă. Am stat împreună am împărțit povesti,ne-am distrat unii alături de ceilalți și pur și simplu am uitat de timpul care trecea uneori parca prea repede să fie adevărat. De asemenea părinții mei ei bunica mea au ciocnit oua ca să urmeze tradiția sărbătorii pascale.