Postări

Se afișează postări din iunie, 2021

TEMA 5-M3-inside the box

Imagine
Boxa portabila Vifa Reykjavik   Reykjavik este un tribut adus peisajelor freatice, fluorescente, cetoase din emisfera nordica. Designul sau ultra-compact, asemanator cu pietrisul, este la fel de intrigant si uimitor precum peisajele Islandei care au inspirat aceasta boxa. Reykjavik reprezinta simplitatea nordica in aspect si utilizare. Este conceptul in care materiile prime brute intalnesc un design distinct si delicat. Disponibil in materialele naturale cele mai fine, este acoperit in lana Kvadrat clasica de inalta calitate (culoarea Sandstone Grey) sau in aluminiu anodizat (culoarea Lavastone). O noua prezentare in universul Vifa. Reykjavik combina perfect intuitivul cu atractia estetica. Un design ce completeaza  misiunea Vifa: crearea unui sunet deosebit. Reykjavik reprezinta un design robust si materiale de inalta calitate. Rezistent si oarecum rebel. Cureaua din piele va permite sa luati boxa Reykjavik cu dumneavoastra oriunde doriti.

TEMA 4-M3-geometrie verde

Imagine
 Am recreat: Următoarele repere matematice găsite au fost: Gradientul Trece din culoarea albă în culoarea roz pastel.  Alinierea (Tufișurile sunt aliniate perfect) 

M3-TEMA 3-tastatura

Imagine
 Tastatura gaming Cougar Aurora S este o alegere foarte buna la un pret accesibil sub 200 de ron mai exact 161 de ron. Este o tastatura buna la atingere,iluminata full RGB cu o lungime de cablu de 1,5m.                                                                     Comparatii   Tot in aceasta categorie se afla si Razer Cynosa Lite,tot cu o iluminare full RGB cu taste mai putin calitative,ele fiind mai zgomotoase spre deosebire de Cougar Aurora S. Pretul este mai redus,fiind mai exact de 100 ron. Un alt brand,mai putin cunoscut este RedragonVisnu RGB care este mecanica,dezavantajul sau fiind lipsa butoanelor Num. Pretul este de 170 de ron  Despre fiecare tastatura in parte voi posta o imagine mai jos: Cougar Aurora S: Razer Cynosa Lite: Redragon Visnu RGB(mecanica):

TEMA 1-M3- little things

Imagine
  In prima fotografie am surprins niște flori, nuanța lor de roz pastel fiind extrem de atractivă ochiului uman.  În imaginea a doua, am surprins o furnica,o mică insectă harnică.  În a treia imagine am surprins un alt tip de flori, cu un roz aprins spre violet care atrage atenția foarte ușor, cu toate ca este destul de micuța. 

TEMA 16-TIC-imprimanta canon

Imagine
 Data lansarii imprimantei:16 iulie 2015 Manualul a fost lansat: 21 august 2008  Software-ul a fost lansat: 1 ianuarie 2011  Ultimul pret cunoscut este de: 1600  Producerea primei copii dureaza:11,2 secunde  Rezolutia de imprimare este de:1200 dpi Viteza de imprimare este de:14 cpm(14 copii pe minut) Format suportat:A4 Cartusul Canon are o capacitate de 250 de coli Site-ul oficial:  Canon  Rezolutia imprimarii:1200-600 dpi  Conectivitate: USB

TEMA 17-M2-Studiu

Georgiana Bandi  Modul alegeri URL-ului si titlului: au fost alese dupa nume. Modul alegerii template-ului: s-a pastrat imaginea initiala(cea pe care blogspot a oferit-o)  Modul realizarii listei colegilor: in ordine alfabetica Modul de alegere al denumirii articolelor: incepe cu materia la care se afla  tema( M1 , M2 , TIC , DIRIGENTIE ) mai apoi numarul temei iar in cele din urma numele temei. De asemenea are toate articolele etichetate si exista o coeerenta a titlurilor articolelor. (cu exceptia articolelor unde nu s-a specificat ce eticheta sa folosim) Cate articole are la fiecare eticheta: M1: sunt 15 teme-lipsa 4 M2: sunt 10 teme7 lipsa TIC: sunt 8 teme-lipsa 2 DIRIGENTIE: sunt 11 teme-5 lipsa Nu exista niciun articol nesolicitat. S trict doar teme. Alaturi de fiecare imagine postata,se afla si explicatii,logice iar gramatica si ortografia sunt corecte.      

TEMA19-M1-cod de bare

Imagine
  Am creat un layer nou pe care mai apoi am utilizat unealta paint bucket tool pentru a face fundalul de o culoare diferita pentru a usura creearea liniilor. Pentru creearea liniilor am folosit line tool dupa care le-am setat dupa dimensiunile cerute care sunt 1px dupa 2px marind dimensiunea din ce in ce mai mult din 2 in 2 pana cand am ajuns la dimensiuea de 256 pixeli. Am salvat documentul in jpg si psd. 

M2-TEMA16-creionul

Imagine
  A

M1-TEMA19- sala mea de clasa

Imagine
  Cu culoarea negru am realizat catedra si bancile. Ele fiind 7 banci pe 2 dintre randuri,iar pe celelalte 2 fiind 8 banci. Cu culoarea mov am marcat locul umde stau eu. Cu culoarea verde(respectiv putin negru)am realizat tabla(deschisa) Cu culoarea alb am realizat usa salii de clasa. Iar cu culoarea albastru am realizat geamurile clasei ele fiind 4 la numar.

Primul meu tutorial

Imagine
 Cativa pasi simpli pentru a te familiariza cu photoshop CS3: 1. Familiarizeaza-te cu spatiul de munca. Photoshop include o larga varietate de unelte cu care imaginea poate fi modificata. Majoritatea dintre ele pot fi gasite usor. 2.Intelege meniul. Meniul se afla in partea de sus a ecranului si organizeaza comenzile.Fiecare categorie din meniu are mini meniul sau personal,cu mai multe comenzi.De exemplu comanda File care va arata fiecare setare legata de fila. 3. Invata paleta de unelte Bara de unelte este localizata in partea stanga a ecranului si contine unelte pentru adaugarea textului,crea si edita poze si alte elemente asemanatoare.Ele sunt impartite in 7 categorii diferite.

TEMA18-M1-funny things

Imagine
 Am creat creeat 4 patrate si 4 cercuri, am utilizat comanda rasterize layer pentru a decupa cercurilre si patratele ca in final sa obtin un romb.

TEMA 4- TIC operații cu fișiere directoare.

 1.Deschideți o fereastră explorator fișier.  2.Găsiți fișierul pe care doriți să-l ștergeți. 3.Selectați fișierul și apăsați tasta Delete sau faceți clic pe Ștergere pe fila pornire din panglică.